23
ноябрь
2021
«№1 Жамбыл атындағы орта мектебі»МКМ Мектеп арендаторының ыстық тамақты ұйымдастырудағы атқаратын міндеттері.
Бекітемін__________
Мектеп директоры
Қамзина Б.М
«№1 Жамбыл атындағы орта мектебі»МКМ
Мектеп арендаторының ыстық тамақты ұйымдастырудағы атқаратын міндеттері.
1. Мектептегі ыстық тамақты арнайы бекітілген мәзір бойынша дайындау.
2. Сапалы және бала өміріне қауіпсіз тағамдармен қамтамасыз ету.
3. Тамақ жасайтын орынды санитарлық-гигиеналық талаптарға сай ұстау.
4. Сапасыз тағамдарды анықтаған мезетте сауда орнына қайтару.
5. Тез бұзылатын тамақтардың дұрыс сақталуын қамтамасыз ету.
6. Тамақтың әртүрлі талғамда берілуін қамтамасыз ету.
7. Санитарлық паспорты бар автокөлікпен тағамдарды тасу.
8.Тамақты таситын қызметкерлердің тамақты қолдарымен ұстамауын, жасалған тағамды міндетті түрде зертханалық тексеруден өткізілуін қадағалау.
9. Асханадағы безендірілудің талапқа сай болуын қамтамасыз ету.
10.Тағамдардың сақталуы жөніңдегі құжаттардың болуы.
11. Тіркеу журналдарын жүргізу.
12. Бракераждық журналдардағы жазылымдардың болуы.
13. Ас мәзірі бойынша тамақтың берілуін қамтамасыз ету.
14. Жұмыс істейтін қызметкерлердің санитарлық кітапшаларының болуы.
15. Асхананың таза ,санитарлық-гигиеналық талаптарға сай жұмыс жасауын қамтамасыз ету.
Таныстым:
Мектеп арендаторы Найзабекова Р.Т
Мектеп директоры
Қамзина Б.М
«№1 Жамбыл атындағы орта мектебі»МКМ
Мектеп арендаторының ыстық тамақты ұйымдастырудағы атқаратын міндеттері.
1. Мектептегі ыстық тамақты арнайы бекітілген мәзір бойынша дайындау.
2. Сапалы және бала өміріне қауіпсіз тағамдармен қамтамасыз ету.
3. Тамақ жасайтын орынды санитарлық-гигиеналық талаптарға сай ұстау.
4. Сапасыз тағамдарды анықтаған мезетте сауда орнына қайтару.
5. Тез бұзылатын тамақтардың дұрыс сақталуын қамтамасыз ету.
6. Тамақтың әртүрлі талғамда берілуін қамтамасыз ету.
7. Санитарлық паспорты бар автокөлікпен тағамдарды тасу.
8.Тамақты таситын қызметкерлердің тамақты қолдарымен ұстамауын, жасалған тағамды міндетті түрде зертханалық тексеруден өткізілуін қадағалау.
9. Асханадағы безендірілудің талапқа сай болуын қамтамасыз ету.
10.Тағамдардың сақталуы жөніңдегі құжаттардың болуы.
11. Тіркеу журналдарын жүргізу.
12. Бракераждық журналдардағы жазылымдардың болуы.
13. Ас мәзірі бойынша тамақтың берілуін қамтамасыз ету.
14. Жұмыс істейтін қызметкерлердің санитарлық кітапшаларының болуы.
15. Асхананың таза ,санитарлық-гигиеналық талаптарға сай жұмыс жасауын қамтамасыз ету.
Таныстым:
Мектеп арендаторы Найзабекова Р.Т